Foto: Redd Barna
Kom gjerne og besøk oss i ballbingen hos Redd Barnas stand! Her er Elisabeth Løland og Sveinung Rotevatn, som var ledere i KrFu og Unge Venstre, avbildet under fjorårets Arendalsuke.

Redd Barna inviterer i år barn og voksne til flere av våre arrangementer under Arendalsuka 12. - 15. august. Alle arangemangene holdes i Arendal, som denne uken er en møteplass for politikere, organisasjoner, media og andre engasjerte mennesker.

Vi er til stede på Arendalsuka for andre år på rad, for å sørge for at barns stemme og barns rettigheter blir hørt hos myndighetene. Vi mener alle temaene som skal diskutere og debatteres under Arendalsuka er relevante for barn - enten det dreier seg om klima og miljø, utenrikspolitikk eller kommuner.

Med mottoet «Med barn skal landet bygges» inviterer vi barn, foreldre og alle som er interessert i barns rettigheter til en rekke aktiviteter som er åpent for alle.

Tirsdag 12.08 
Hvor: Redd Barnas stand (nr. 74) på torget i Arendal


Kl. 14.00: Leder for FNs klimapanel, Rajendra Pachauri og Tine Sundtoft kommer for å høre hva barn er bekymret for og hva de mener må gjøres. 

Kl.16:00: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen får råd fra ungdommer i Redd Barnas ballbinge om hvordan skolen kan bli bedre.

Kl. 20.30: Solidaritetsquiz på Cafe no. 9 (Grid-huset)
Utviklingsorganisasjonene inviterer til moro-nerding med quizmaster: Marie Simonsen 

Onsdag 13.08
Kl. 12.30- 13.30:
Jubileumsfeiring av barns rettigheter på scenen på Kanalplassen. Arrangør: Redd Barna, UNICEF Norge og LNU
Se mer om program for Arendalsuka her 

Kl. 18.00: Nina Jensen (WWF), Kristin Halvorsen (Cicero), Nikolai Astrup (H) og ungdom fra Miljøagentene forteller hvordan barn påvirkes av klimaendringene på Kort & Godt- debattserie om «Barn og klima» på Brasseriet Solsiden (se kart)

Mer om Redd Barnas debattserie Kort & Godt 

Og alle er inviterte til vår stand hver dag rett ved inngangen til Kulturhuset. Der har vi blant annet ballbinge, lek, debatter og buttonsmaskin.

Vel møtt!

I fjor var Redd Barna på parti med barna under Arendalsuka. Les mer om hva vi gjorde her.