Foto: Roza Bawan
Store og små var samlet for å fiske godteposer.

Vårfesten fikk en pangstart med Studentorkesteret Force Marsjør Juzz-band. Deres energifylte og livlige opptreden ble filmet av begeistring fra foreldre og frivillige, mens barna holdt seg for ørene da klangen kjentes godt i veggene.

Det var frivillige fra ”en god nabo”-prosjektet som organiserte festen og de inviterte var familier som er eller har vært del av prosjektet. Totalt tjue hadde trosset den sure vinden og tatt turen til BIKS-huset denne søndagen. 

- Det er hyggelig at vi kan stelle i stand til en slik fest, slik at både familier og frivillige får møtes og gjort noe sammen, forteller Behrouz Amin, koordinator for ”En god nabo”- prosjektet i Bergen.

På programmet var det alt fra ansiktsmaling til stollek, med stollek som klar favoritt. Barna fikk også vise frem sine kreative sider gjennom tegning og fargelegging. Det ble servert pizza, kaker og kaffe til stor glede for alle fremmøtte.

Det var ikke bare barna som koste seg denne ettermiddagen, de frivillige fikk også lekt seg med ballonger og noen tok i bruk pianoet. Flere oppdaget også sine kreative sider og forvandlet barna til brølende løver, søte sommerfugler og pene prinsesser med ansiktsmaling.

Vårfesten ble avsluttet med fisking etter godtepose, slik at alle fikk med seg en liten overraskelse til hjemturen. 

Vi gleder oss allerede til neste års fest!

Har du lyst å bli med på moroa? Ta kontakt med regionkontoret i Bergen.