Foto: Redd Barna/Mai Simonsen
Her overekker DFDS en sjekk på 5000 kroner til Asgeir og Samsaya som tok utfordringen. DFDS har masse gode rødnesetilbud ombord i hele november.

I dag ligger DFDS-båten "Crown of Scandinavia" til kai i Oslo med en seks meter stor rødnese i baugen. Dette er den største røde nesen i verden.

– Dette er et eksempel på hva man kan gjøre av sprell for å samle inn penger til Rødnesedagen, sier Asgeir Borgemoen, den ene programlederen for TV-showet "Rødnesedagen 2010", som går på TV3 torsdag 25. november. 

Gjør noe som fenger for penger!

I hele november kan folk være med og gjøre noe som fenger for penger. Med humor og glede kan alle – enten de er åtte år eller åtti – ta på seg den røde nesen og gjøre morsomme, spenstige og utfordrende ting til inntekt for Redd Barna. Det var nettopp det programlederne  Asgeir og Samsaya gjorde.

– Hvor mange ganger ser man en lugar på København fergen utenfra? Jeg må jo si jeg at da jeg hang og dingla følte jeg litt på livet. Men så tenkte jeg akkurat nå sitter mange folk nå på bussen. Hva gjør jeg? Jeg rappellerer og samler inn penger til Redd Barna. Helt utrolig artig, sier Samsaya.

– Jeg er stolt over at programlederne tok utfordringen til DFDS, og sparket i gang årets kampanje. Nå oppfordrer vi andre bedrifter til å gjøre noe tilsvarende, sier Vivian Sivertsen, daglig leder for DFDS Norge.

– Det er ikke hver dag man går av København-båten på denne måten, sier Asgeir Borgemoen og smiler.

Hva har du tenkt til å gjøre for Rødnesedagen i november? Tips til stunt og sprell du kan gjøre for å fenge for penger til inntekt for Redd Barna finner du her > 

Foto: Redd Barna/Mai Simonsen
DFDS-båten "Crown of Scandinavia" pyntet seg med verdens største røde nese i anledning lanseringen av Rødnesedagen.