Foto: Redd Barna/Anne Brude
Kathrine Sørland har selv besøkt Redd Barnas prosjekter mot barnedødelighet i Nepal. – Jeg er sjokkert over bildene og historiene fra sultkatastrofen på Afrikas horn og er veldig glad for å kunne gjøre noe for å hjelpe til, sier hun.

Kathrine Sørland – modell, tidligere "Frøken Norge", programleder og leder av brudesalongen Agape i Oslo – har vært engasjert i Redd Barnas arbeid i flere år. Nå støtter hun opp under vår nødhjelpsoperasjon på Afrikas horn.

– Jeg er sjokkert over bildene og historiene fra sultkatastrofen på Afrikas horn og er veldig glad for å kunne gjøre noe for å hjelpe til, sier Sørland.

Loddsalg på kjole

Under årets blomstershow i Stavanger – som arrangeres 12.-14. august – skal brude- og selskapstøybutikken Agape ha brudeshow på lørdagen. Kathrine Sørland er involvert i showet i Stavanger, blant annet som modell av kjolene. Hun forteller at de skal lodde ut en av kjolene de viser under brudeshowet til inntekt for Redd Barnas arbeid på Afrikas horn.

– Vi har satt en lav loddpris, så ungdom også har råd til å være med. Mange av blomsterbutikkene i Stavanger er også med, de lager fantastiske buketter til visningen vår. Disse skal også loddes ut til publikum. Jeg håper alle vil være med og kjøpe lodd til inntekt for Redd Barna, sier Kathrine Sørland.

Hjelpen når frem

Selv har hun tidligere besøkt noen av Redd Barnas prosjekter mor barnedødelighet i Nepal. Derfor sier Sørland at hun vet at det nytter, og at Redd Barnas arbeid redder liv.

– Jeg synes det som skjer på Afrikas horn er helt grusomt. Vi må ikke glemme denne sultkatastrofen. Jeg har allerede sendt SMS og gitt 200 kroner, men jeg føler jeg må gjøre mer. Jeg er så glad for at vi har fått til denne utlodningen i Stavanger, sier Sørland.

Kathrine Sørland håper på godt oppmøte og stort engasjement, og oppfordrer alle i Stavanger-egionen til å komme på brudeshowet kl 15 på lørdag 13. august. Hun lover et forrykende brudeshow.  

Ønsker din bedrift eller organisasjon å samle inn penger til Afrikas horn? Ta kontakt med Redd Barnas næringslivsteam på telefon 22 99 09 00 eller e-post bedrift@reddbarna.no.