HJELP BARNA
I ØST-AFRIKA

Gi vann, mat, beskyttelse og helsehjelp til barna som sulter
Minimumsbeløpet er kr 751,-
Gå videre
Sikker betaling
2
3
Kr
Poststed
?
Valgfritt (for skattefradrag)
Ved å oppgi personnummer (11 siffer) får du skattefradrag på bidrag over kr 500. x
Gå videre
Sikker betaling
3
Kr
Hvis du fyller ut e-post og mobilnummer kan vi nå deg enkelt og miljøvennlig angående vårt arbeid når vi trenger det.
Gå til betaling
Sikker betaling
2
3
Kr
Valgfritt (for skattefradrag)
Poststed
Gå videre
Sikker betaling
3
Kr
Gå til betaling
Sikker betaling

Millioner av barn riskerer å sulte i øst-afrika.

Tørke etterfulgt av tørke, manglende regn og krig har allerede ført millioner av barn på randen av sult. Nesten 20 millioner mennesker har behov for nødhjelp. 

Det har blitt erklært hungersnød i deler av Sør-Sudan. I Somalia er allerede 50 000 barn truet av død og gjennom Kenya og Etiopia er det flere hundre tusen barn som er alvorlig underernært.

ANDRE GIVERMULIGHETER

SMS: send HJELPER til 2230 (50 kr/mnd) eller SULT til 2230 (200 kr) | Vipps: valgfritt beløp til 2230 | Konto: 7050 06 35280

”Jeg har ingen husdyr, ingen penger eller husly. Mine barn trenger hjelp”

– Fadoma, Somalia

Hva gjør vi for barna?

 

Somalia

Somalia
Vi leder ernæringsresponsen i Somalia. Våre medarbeidere behandler underernærte barn og leverer livreddende helsetjenester. Vi transporterer vann til tørkerammede områder og distribuerer mat.

 
Etiopia

Etiopia
Våre mobile helseklinikker behandler underernærte barn i områder som er vanskelige å nå. Vi støtter gravide og mødre med nyfødte barn og vi distribuerer penger og matkuponger.

 
Kenya

Kenya
Vi skalerer opp vår respons i tre av de hardest rammede områdene – Turkana, Wajir og Mandera. Våre medarbeidere leverer rent vann til skoler og helsestasjoner, og sjekker barn for underernæring.

 
Sør-Sudan

Sør-sudan
Som den største nødhjelpsorganisasjonen i deler av landet, har vi behandlet underernærte barn og beskyttet disse siden 2013. Vi sjekker barn og gravide for underernæring, distribuerer mat og setter opp behandlingsprogrammer..

 

 Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 88,6% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 11,4% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen