fbpx
Jul 5

Sammen skal vi varme 100 000 barn til jul

107759 / 100 000

Barn hjulpet så langt

Christmas Campaign App
Varme klær og pledd kort

Gavekort med mening

I vår nettbutikk finner du flotte gavekort som både varmer barn som fryser og gleder noen du er glad i. Her finner du de perfekte gavene til den som har alt, eller til de som ikke ønsker seg noen ting.

Vidunderpost jul

Vidunderpost – årets julegave til barn og barnebarn!

Med Vidunderpost får barna være med på spennende reiser gjennom eksotiske land med spennende dyr og historier. Hver måned får de et nytt postkort med en «hemmelig kode» som tar dem med inn i et digitalt univers som de kan utforske. På veien lærer de om verden, løser oppgaver og møter barn fra andre kulturer.

bedriftsamarbeid/jul

Bedriftsgave

Sammen med norske bedrifter skal vi bidra til å gi barn en bedre jul. Ved å la bedriftsgaven gå til Redd Barna i år vil du bidra med varme klær, et trygt sted å bo, skole og helsehjelp til barna som trenger det aller mest.

Har du spørsmål angående bedriftsgaver? Ta kontakt via e-post, eller ring oss på tlf: 22990900.

Om kampanjen

For mange barn handler julen om familie, tradisjoner, mat og ikke minst –
om de får det de ønsker seg til jul. Dessverre er det alt for mange barn i verden som ikke har det slik. Fortsatt blir barn tvunget til å leve i nød og kulde. For dem er det ikke jul, det er vinter.

I vinter står tusenvis av barn i fare for å mangle mat, klær, husly og beskyttelse. Mange av dem lever i krig eller på flukt. For de mest sårbare barna vil situasjonen bli livstruende. Det er disse barna vi skal nå ut til. Sammen med støttespillere som deg, klarte vi å gi mer enn 100 000 barn varme og trygghet til jul i fjor. Nå skal vi gjøre det igjen! Men vi trenger din hjelp.

Å varme et barn kan være mye mer enn å gi bort varme klær og pledd. Vi skal også gi barn varme og trygghet på andre måter. Ved å støtte årets juledugnad, gir du også underernærte barn mat og livreddende helsehjelp. Du vil bidra til å gi barn som er rammet av krig og katastrofer beskyttelse og tak over hodet. Med din hjelp skal vi også gjenforene bortkomne barn med familiene sine og gi dem skolegang og helsetjenester.

Sammen skal vi sørge for at barn får ønskene sine oppfylt denne julen.

Ofte stilte spørsmål

Gi et bidrag via nettsiden vår på toppen av siden her
Send SMS med VARME til 2230 (200,-).
Vipps valgfritt beløp til 2230.
Kjøp gavekort: Reddbarna.no/butikk.
Gavekonto: 8200 01 03000.
Start din egen innsamling: reddbarna.no/min-innsamling

Ja. Som bedrift kan dere donere en gave eller kjøpe gavekort til de ansatte eller andre. Bare velg «Firma» til venstre over donasjonsalternativene. Evt kan dere gå inn på vår bedriftside her

Pengene vi får inn under julekampanjen går til Redd Barnas generelle arbeid, og gir barn i hele verden varme og trygghet, helsehjelp, mat og skolegang. Se hvordan Redd Barna bruker pengene her.

Vi er veldig glade for at du ønsker å engasjere deg. Redd Barna kan imidlertid dessverre ikke ta imot klær, leker og annet utstyr i Norge, da vi da blir et fordyrende element. Vi kjøper varer lokalt for å støtte lokalt næringsliv og redusere kostnader.

Å varme et barn har mange betydninger. Det kan bety å varme et barn som fryser ved å gi tepper, klær eller husly, men det kan også bety mye annet. Ved å støtte årets juledugnad kan du gi gatebarn en seng å sove i, utdanne helsepersonell til varme nyfødte barn slik at de overlever fødselsdagen sin, lære bort kengeru-metoden som varmer og redder premature barn, gjenforene barn med foreldrene sine og mye mer.

I år har vi sett på hva det koster å varme et barn. Alt fra vintersko til opplæring av helsepersonell til å gjenforene det med familien sin. Noe koster mye og noe koster nesten ingenting. I årets juledugnad sier vi at det koster 200 kroner å spre litt varme i et barns liv. Denne summen er en symbolsk sum, som for eksempel kan gi tepper, sko, skolebøker, mat og medisiner til barna som trenger det aller mest. For enkelte produkter er det vanskelig å fastslå eksakt antall barn som vil bli hjulpet. Tallene er derfor omtrentlige estimater.

Alle bestillinger blir sendt fra Redd Barna 1-2 virkedager etter bestilling og sendes med Posten Bring. Posten lover 2-3 virkedager på sine leveranser. Frem mot jul vil det naturligvis være større pågang av postgang hos Posten, derfor er lovnaden fra Posten at alle forsendelser som er sendt før 16. Desember vil komme frem før jul. Alle bestillinger gjort før kl 13.00 den 16. Desember vil sendes 16. desember.
Savner du en bestilling? Ta kontakt med Giverservice og oppgi din ordrereferanse fra ordrebekreftelsen vi har sendt deg per epost.

Gjelder henvendelsen et giverrelatert spørsmål: ta kontakt med Giverservice på telefon 22990900 eller epost: [email protected]. Andre kontaktmuligheter finner du her.