Av: Bernt Dillum | Luca Kleve-Ruud | Photo: Thomas Gustafian, Ardiles Rante, Junaedi Uko

Den 28. september ble Indonesia rammet av et kraftig jordskjelv med påfølgende tsunami. Over 2100 mennesker er døde. Mer enn 65000 hus ble ødelagt.

Med din støtte kunne Redd Barna være raskt på plass med livreddende hjelp. Så langt har vi nådd ut til 11759 barn og voksne. Terima kasih! (Tusen takk!)


Ditt bidrag har sørget for at bortkomne barn har blitt gjenforent med familiene sine. Over ser du Rizky (7) trygt tilbake hos familien etter å ha vært savnet i 14 dager.


Takket være støttespillere som deg, deler vi ut 40000 liter rent vann daglig fra 14 vannstasjoner i Palu and Donggala. Ytterligere 6 vannstasjoner er under oppføring.


Du har bidratt til byggingen av 12 trygge leke-og læreområder. Her får barna en pause fra den harde hverdagen, og hjelp til å bearbeide det de har opplevd.Med din støtte har mer enn 1930 husholdninger og 6646 barn og voksne fått utdelt hygieneartikler som gjør den vanskelige tilværelsen litt bedre.


Du har vært med å gi 1392 familier presenninger og utstyr som gir dem midlertidig tak over hodet. Vårt mål er å nå ut til 7000 familier i løpet av den nærmeste tiden.


Fordi rismarker og gårdsbruk har blitt ødelagt, er det stor fare for matmangel. Ditt bidrag vil gi barn og familier tilgang på mat, og hjelp til barna som står i fare for å bli underernært.


TUSEN TAKK FOR AT DU HJELPER BARNA
SOM TRENGER DET ALLER MEST!

FLERE HISTORIER FRA FELT