5

TING DU GJORDE FOR SÅRBARE BARN I SEPTEMBER

5

TING DU GJORDE FOR SÅRBARE BARN I SEPTEMBER

Av: Bernt Dillum & Henning Kjølgård

1.

Du ga mer enn 3000 sosialt distanserte barn i Bangladesh undervisning

Over hele verden går millioner av barn glipp av skolegang på grunn av koronapandemien. I Bangladesh gjorde din støtte oss i stand til å tilby trygg undervisning for barn på egnede plasser, slik at de kan fortsette på skolen selv om de er sosialt distanserte. Så langt er over 3000 barn nådd.

2.

Du sørget for mat til 2000 familier i Bolivia som er økonomisk rammet av koronapandemien

På grunn av koronaviruset har tusenvis av mennesker i Bolivia mistet jobben og sin eneste inntektskilde. Din støtte gjorde det mulig for oss å levere nesten førti tonn mat til familier som sliter med å få endene til å møtes.

3.

Du ga hundrevis av familier mat og nødhjelp etter den dødelige flommen i Sudan

Enorme mengder regn har ført til at Nilens vannivå har steget med mer enn 17 meter - det høyeste registrerte nivå på mer enn et århundre. Det anslås at 250 000 barn er rammet. Takket være deg har familier fått midlertidig husly og sårt tiltrengt matassistanse.

4.

Du har gitt livsendrende støtte til ni millioner mennesker siden pandemien startet

Koronapandemien har påvirket alles liv på forskjellige måter. Din støtte har bidratt til å bygge en behandlingsklinikk for smittede Rohingya-flyktninger i Bangladesh. Du har gitt bøker, nettbrett og internett til tusenvis av barn slik at de kan fortsette å lære, og forsynt familier over hele verden med mat, husly og hygieneartikler.

5.

Du har hjulpet barn med å nå verdens ledere med krav om hastetiltak for utdanning

For første gang i historien har en hel generasjon fått sin utdannelse satt på vent. Takket være deg, har barn fått muligheten til å snakke direkte til verdens ledere og kreve handling for å kunne fortsette sin skolegang.

Med din hjelp får barn og familier hjelp i en vanskelig tid. Tusen takk for at du gjør en forskjell og gir sårbare barn et bedre liv!