VARM ET BARN
SOM FRYSER

I høst har alle folkehøgskoleelever mulighet til å være med på et viktig prosjekt: Varm barn som fryser ved å strikke en julegave til noen du er glad i!

Denne julen blir tusenvis av barn tvunget til å leve i krig, nød og kulde. Mange av dem er på flukt og mangler varme klær, vinterstøvler, husly og beskyttelse. For de mest sårbare barna vil situasjonen bli livstruende. Redd Barna jobber hver eneste dag for å hjelpe disse barna.

Men det begynner å haste – og de trenger din hjelp nå!

Slik gjør du det:

1
Kjøpt en garnpakke på ull.no

2
Strikk lua

3
Ta bilde av lua og legg det ut på Instagram
med teksten #luemedmening @reddbarna
(eller send bildet til frida.grande)
og bli med i trekningen av fine premier.
Frist for innsending: 1. desember.

4
Pakk inn lua og gi den i julegave til en du er glad i.

STRIKK HØSTENS VIKTIGSTE LUE

Kjøper du en garnpakke fra Hillesvåg og strikker en Redd Barna-lue, støtter du Redd Barnas arbeid for at sårbare barn skal slippe å fryse i vinter og at alle barn skal få overleve, lære og være trygge. På den måten kan du gi en varm og god lue til noen du er glad i, samtidig som du gir et sårbart barn årets viktigste julepresang.

Noen eksempler på hva pengene fra
lua du strikker kan brukes til:

  1. 40-45 kroner kan gi et par vinterstøvler til et barn i Syria
  2. 70 kroner kan gi et varmt teppe til et barn i Ukraina
  3. 75-80 kroner kan gi en varm fleecejakke til et barn i Serbia


12% av beløpet går til Redd Barna.

STRIKK OG VINN FLOTTE PREMIER!

Alle folkehøgskoleelever som kjøper en garnpakke kan vinne premier til seg selv eller skolen sin. Vi har to kategorier i årets konkurranse.

1. KREATIVITET – VÆR KREATIV OG VINN

Liker du å være kreativ? Da kan du gjøre litt ekstra med lua du strikker! Hva med å lage en dusk du kan feste på lua? Eller hvorfor ikke sy på noen elementer som kan passe til fargene du har valgt ut? Mulighetene er mange.

Kreativitetskategorien vil bli vurdert av en jury – og vinneren får et digitalt abonnement på alle av Egmonts blader og magasiner.

2. TILFELDIG TREKNING – VINN EN PREMIE TIL HELE SKOLEN

Den andre kategorien trenger du ikke gjøre noe spesielt for å være med i – annet enn å strikke luen og legge ut et bilde på Instagram eller sende det til Frida Grande. Når alle bidragene har kommet inn, vil vi trekke en lue som blir vinner av en stor julepakke som kan deles med alle elevene på skolen din.

REGLER

For å være med på #luemedmening må du være elev på en folkehøyskole og kjøpe garnpakke til lua på ull.no. Dersom annet garn blir brukt, går ingen av pengene til Redd Barna og da er du dessverre ikke med i konkurransen. 
Fristen for innsending av bilder er 1. desember.