Sammen forandrer vi barns liv

Gjennom ditt fadderskap er du en viktig del av livet til mange barn. Du er med på å sikre de mest utsatte barna skolegang, mat, rent vann, helsehjelp, lek og fritidsaktiviteter i trygge omgivelser. Du bidrar til å gjøre barn uavhengige og selvstendige, slik at de kan forandre - og utvikle samfunnet de lever i.

Like rettigheter til alle barn

Sammen setter vi alle barn på dagsordenen. Vi gløder for at alle barn skal leve et verdig liv ­– uansett hvem de er og hvor de bor. Redd Barna taler barnas sak overfor myndigheter og samfunn. Vi motarbeider årsaker som fører til fattigdom og brudd på barns rettigheter i 120 land. Det gjør oss til verdens største bevegelse for barn.

Bli bedre kjent med våre barnerepresentanter

Sammen med Redd Barna sikrer du at noen av de mest sårbare og utsatte barna i verden får oppfylt sin rett til skole, mat, helse og en tryggere oppvekst og et bedre liv.

Få et innblikk i hva din støtte betyr for barn, familier og lokalsamfunn. Bli bedre kjent med Redd Barnas barnerepresentanter.

Lær mer om vårt arbeid

Redd Barna-magasinet

Vis
Redd Barna-Magasinet

Redd Barna-magasinet

I Redd Barna-magasinet finner du artikler om vårt arbeid både ute i verden og i Norge

Les magasinet her »

Se hva du bidrar til

Vis

Se hva du bidrar til

Du bidrar til å gi flere barn skolegang, beskytte barn mot vold, overgrep og utnytting, bedre barns helse, hjelpe barn rammet av krig og katastrofer og å fremme barns rettigheter. 

Les hvordan pengene brukes her »

Historier fra felt

Vis

Historier fra felt

Bli med oss ut i felt og kom nærmere barna som kjemper for et bedre liv – og sin rett til en bedre framtid. Ta del i barnas hverdag, utforsk Redd Barnas feltarbeid og opplev inspirerende øyeblikk med suksess og håp.

Se alle historier her »

Pengene når frem

 Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 88,6% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 11,4% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen