SAMMEN FORANDRER
VI BARNS LIV

Gjennom ditt fadderskap er du en viktig del av livet til mange barn. Du er med på å sikre de mest utsatte barna skolegang, mat, rent vann, helsehjelp, lek og fritidsaktiviteter i trygge omgivelser. Du bidrar til å gjøre barn uavhengige og selvstendige, slik at de kan forandre - og utvikle samfunnet de lever i.

Barndom betyr alt

 

Sammen setter vi alle barn på dagsordenen. Vi gløder for at alle barn skal leve et verdig liv ­– uansett hvem de er og hvor de bor. Redd Barna taler barnas sak overfor myndigheter og samfunn. Vi motarbeider årsaker som fører til fattigdom og brudd på barns rettigheter i 120 land. Det gjør oss til verdens største bevegelse for barn.

Ta del i barnas hverdag, utforsk Redd Barnas feltarbeid og opplev inspirerende øyeblikk med suksess og håp

Lær mer om vårt arbeid

 

Redd Barna-magasinet

Vis
Redd Barna-Magasinet

Redd Barna-magasinet

I Redd Barna-magasinet finner du artikler om vårt arbeid både ute i verden og i Norge

Les magasinet her »

Se hva du bidrar til

Vis

Se hva du bidrar til

Du bidrar til å gi flere barn skolegang, beskytte barn mot vold, overgrep og utnytting, bedre barns helse, hjelpe barn rammet av krig og katastrofer og å fremme barns rettigheter. 

Les hvordan pengene brukes her »

Historier fra felt

Vis

Historier fra felt

Bli med oss ut i felt og kom nærmere barna som kjemper for et bedre liv – og sin rett til en bedre framtid. Ta del i barnas hverdag, utforsk Redd Barnas feltarbeid og opplev inspirerende øyeblikk med suksess og håp.

Se alle historier her »

Våre barnerepresentanter

 

Susmita

Vis

Susmita

Susmita elsker å gå på skolen og lære nye ting. Hun har ikke ett spesielt favorittfag, men liker godt timene hvor de lærer nepali, som er det offisielle språket i Nepal.

Les mer om Susmita »

Tapendra

Vis

Tapendra

Tapendra fra Nepal liker å gå på skolen og lære nye ting. Han har ikke ett spesielt favorittfag, men liker spesielt godt timene hvor de tegner.

Les mer om Tapendra »

Chawa

Vis

Chawa

Chawa fra Malawi er 9 år gammel og går i fjerde klasse. Det beste hun vet er å gå på skolen og lære nye ting.

Les mer om Chawa »

Emmanuel

Vis

Emmanuel

Emmanuel elsker å spille fotball. Det neste beste hav vet om er å gå på skolen i Malawi og lære nye ting.

Les mer om Emmanuel »

 Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 92,1% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,9% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen