Årets sommerpodkast:
Eventyr for barn på flukt

Ingenting er som å flykte inn i et eventyr en gang iblant. Samtidig er ingenting som å flykte fra fattigdom, sult og vold hver dag. For å gi flere barn det første og færre barn det andre, har et knippe av Norges fremste skuespillere lest inn sitt favoritteventyr i podkasten «Eventyr for barn på flukt». Alt ligger tilgjengelig der du hører på podkast.

I Redd Barnas podkast får du høre originale folkeeventyr, kunsteventyr og fabler fra både inn og utland, til glede for unge og gamle eventyrfans! Vi håper dere vil kose dere med folkeeventyrene i sommer, uansett om dere er i bilen, på hytta eller hjemme. God sommer!

Vil du gi litt tilbake og bidra til Redd Barnas arbeid for barn på flukt? Send sms med kodeord Eventyr til 2230 for å gi 100 kroner eller vipps valgfritt beløp til 2230.

"Jeg synes det er fint å kunne støtte Redd Barnas arbeid for barn på flukt, denne gangen ved å lese eventyr for barn. Barn er de mest hjelpeløse og sårbare av alle, og de har ingen som helst skyld i at verden er som den er blitt: egoistisk, selvopptatt og med mangel på solidaritet."

Anders Baasmo
Skuespiller

Eventyrene i denne podkasten er lest inn gratis av skuespillerne:
Ane Dahl Torp, Stig Henrik Hoff, Kåre Conradi, Marian S. Ottesen, Gine Cornelia Pedersen, Iselin Shumba, Jan Gunnar Røise, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen, Solveig Kloppen, Jakob Schøyen, Dennis Storhøi, Anders Baasmo, Marie Blokhus, Thorbjørn Harr, Sara Khorami, Line Verndal, Janne Formoe, Thea Loch Næss, Nicolai Cleve Broch, Mimmi Tamba og Iben Akerlie.

Støtt vårt arbeid

Verden over er det barn som må flykte fra fattigdom, sult og vold hver dag. De som har minst rammes hardest. Du kan bidra til at flere barn får livsnødvendig hjelp.
1
2
3

Velg ønsket engangsbeløp

320 kr kan gi en skole-i-en-bag til to barn.
1
2
3

Personlig informasjon

MOBILNUMMER

Fyll inn et telefonnummer, hvis du ikke ønsker å fylle ut skjemaet selv, eller være anonym
Jeg vil fylle ut skjemaet selv
1
2

Informasjon om bedriften

Bedriftens navn
Organisasjonsnummer (frivillig)
Adresse
Postnummer
Poststed

KONTAKTPERSON

Fornavn
Etternavn
Epostadresse
Mobilnummer

VELG BETALINGSMETODE

1
2
3

Personlig informasjon

Mobilnummer
Vi kunne dessverre ikke finne informasjon på ditt nummer.
,
Endre
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed

VELG BETALINGSMETODE

 Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 92,1% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,9% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen