Takk til våre samarbeidspartnere

Hvert år får rundt 55 millioner barn endret livene sine i møte med Redd Barna. For at dette arbeidet skal være mulig, er vi avhengige av støtte fra og partnerskap med næringslivet. Våre sammarbeidspartnere er virksomheter som vil gjøre en forskjell for utsatte barn. Sammen investerer vi i barns rettigheter – det sikrer en bærekraftig framtid.

Hovedsamarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidspartnere har inngått et langsiktig og strategisk samarbeid med Redd Barna. Disse partnerskapene gir et vinn-vinn resultat både for virksomheten og for vår organisasjon. Sammen gir vi barn muligheter og verktøyene de trenger for å skape seg en bedre framtid.

Prosjektpartnere

Å være prosjektpartner innebærer at virksomheten har valgt å støtte et konkret Redd Barna prosjekt over en lengre periode. Virksomheten blir holdt løpende informert om utviklingen på prosjektet og har anledning til å reise på prosjektbesøk i regi av Redd Barna og sammen med andre prosjektpartnere.

Ikano_Bank_Logo_CMYK

SAMARBEIDSPARTNERE

Sammen med våre strategiske samarbeidspartnere vil vi skape trygge fritidsarenaer for barn.

Kampanjepartnere

Våre kampanjepartnere engasjerer sine kunder og eller ansatte i den hensikten å samle inn penger til Redd Barnas arbeid. Mulighetene er mange; felles markedsførings- og salgsaktiviteter, medarbeideraktiviteter og innsamlingsevents er noen av dem.

Bedriftsfaddere

Å ta samfunnsansvar er ikke kun forbeholdt store virksomheter. Små og mellomstore bedrifter kan som bedriftsfaddere følge et konkrete internasjonalt program innen utdanning eller helse, vårt nødhjelpsarbeid eller vårt arbeid for barn i Norge.
Her finner du alle våre flotte bedriftsfaddere.