Bedrifts­samarbeid

Vi i Redd Barna opplever at både bedriften og Redd Barna kan få mer igjen ved å se på områder hvor vi har en felles agenda, og hvor vi kan dra nytte av hverandres kunnskap.

Ta gjerne kontakt på bedrift@reddbarna.no

sammen skaper vi verdi gjennom samfunns­ansvar

Når bedriften gir en del av overskuddet til et humanitært formål, kan det være en start på et mer strategisk og langsiktig samfunnsansvar. 

Prosjekter dere kan støtte

Skolegang som nytter

Vis

Skolegang som nytter

I «Skolegang som nytter» i Malawi sikrer vi at barn fullfører skolen og lærer mens de er der. Målsettingen for det fireårige prosjektet er å sikre 103 000 barneskoleelever god kvalitet på undervisningen.

Redd Barnas katastrofe­fond

Vis

Redd Barnas katastrofe­fond

Krig og naturkatastrofer rammer alltid barna hardest. Ved å støtte vårt katastrofearbeid gjør dere det mulig for Redd Barna å være raskt på plass med livreddende hjelp.

Utdanning

Vis

Utdanning

Alle barn har rett til utdanning. Likevel står 57 millioner barn fortsatt utenfor skolen. Ved å støtte Redd Barnas arbeid for utdanning, bidrar du til at flere barn får gå på skole. Det gir barna håp for framtiden.

Nettvett - Norge

Vis

Nettvett - Norge

Redd Barna arbeider for at barn og unge skal kunne bruke nettet på en trygg måte. Vi jobber med informasjons- og prosjektarbeid for å ansvarlig gjøre både foreldre og barn.

SPILL AV

BDO engasjerer sine ansatte sammen med Redd Barna - se hvordan

 

SPILL AV

«Redd Barna er en av de årsakene til at vi har klart å skape stolte, motiverte og engasjerte BDO-ere på tvers av hele Norge de siste to til tre årene.»

-Trond-Morten Lindberg, Administrerende direktør i BDO

Våre hoved­samarbeids­partnere

Accenture
BDO
Dressmann
Hydro
Wiersholm