VARM ET BARN
SOM FRYSER

En julegave til Redd Barna gir livsviktig hjelp til de barna som trenger det aller mest.
Minimumsbeløpet er kr 751,-
Gå videre
Sikker betaling
2
3
Kr
Poststed
?
Valgfritt (for skattefradrag)
x
Gå videre
Sikker betaling
3
Kr
Gå til betaling
Sikker betaling
2
3
Kr
Valgfritt (for skattefradrag)
Poststed
Gå videre
Sikker betaling
3
Kr
Gå til betaling
Sikker betaling

Julegaver med mening

Denne julen vil tusenvis av barn bli tvunget til å leve i krig, nød og kulde. Mange av dem er på flukt og mangler varme klær, vinterstøvler, husly og beskyttelse. For de mest sårbare barna vil situasjonen bli livstruende. En julegave fra din bedrift vil bidra til å gi barna det de trenger for å overleve en kald vinter.

BLI MED PÅ REDD BARNAS JULEKAMPANJE OG VARM ET BARN SOM FRYSER!

BEDRIFTSGAVER
MED MENING

Ved å kjøpe den røde kleshengeren hjelper du sårbare barn til å overleve vinteren. Samtidig er kleshengeren et tydelig symbol på at du har støttet Redd Barna gjennom å kjøpe et varmt plagg til et barn som fryser.
Kjøp kleshengere

JULEGAVER MED MENING

 

La årets julegave gjøre en forskjell i barns liv. Et bidrag til Redd Barna gir livsviktig hjelp til de barna som trenger det aller mest.

GI GAVEKORT TIL ANSATTE

 

I vår nettbutikk har vi et stort utvalg av gavekort. Gi de ansatte en julegave som gjør en forskjell!

BESTILL JULEKORT

 

Støtt arbeidet for barn når du kjøper julekort til ansatte eller samarbeidspartnere. Kortene kan bestilles med egen tekst og logo.

TA KONTAKT MED OSS

 

Ønsker du mer informasjon om hvordan din bedrift kan støtte Redd Barnas arbeid, ring oss gjerne på 22 99 09 00 eller per e-post til bedrift@reddbarna.no.

EN GAVE
SOM VARMER

Akkurat nå jobber Redd Barna på spreng for å skaffe de mest sårbare barna varme klær, ullpledd og husly som gjør dem i stand til å overleve vinteren som er på vei.
Gi varme klær

UTDANNING

Ved å støtte vårt arbeid for utdanning, bidrar din bedrift til at flere barn med funksjonsnedsettelser, jenter og barn fra fattige familier får mulighet til å gå på skolen.

SULT

Akkurat nå kjemper tusenvis av barn for livet i Øst-Afrika. Din bedrift kan bidra til at barn får mat, rent vann, medisiner og livreddende helsetjenester.

Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 89,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 10,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen