HOLD BASAR!

Mange barn holder basar hvert år og vi i Redd Barna er utrolig stolte av samarbeidet med barn over hele Norge. Pengene dere samler inn gjør stor forskjell og hjelper oss å hjelpe barn over hele verden.

Før basaren

Redd Barnas basarpakke

Barn og unge tar ofte selv initiativet til å ha basar til inntekt for Redd Barna. For å gjøre det litt enklere å ha basar har vi laget en basarpakke. Basarpakken inneholder en fin plakat, ABC i innsamling som gir mange forslag til hva som kan gjøres for å samle inn penger, samt ballonger og et informasjonsskriv.

Bestill basarpakken med skjemaet nedenfor og last gjerne ned en basarplakt for printing her med en gang.

Etter basaren

FÅ DIPLOM

Vi sender gjerne et diplom til basarbarna. Send oss en e-post til: giverservice@reddbarna.no med navn på barna som deltok og hvor mye som ble samlet inn. Vi sender diplom per e-post med mindre man ønsker dette per post. På denne måten sparer vi både kostnader og miljøet. Bidraget fra basaren kan settes inn på vår gavekonto: 8200.01.03000. eller overføres via vårt Vipps-nummer: 2230. Vi setter veldig stor pris på om innbetalingene merkes med "Basarbarn" og navnene på barna som deltok.

Har dere tatt bilder fra basaren som dere ønsker at vi publiserer på denne siden, kan dere også sende disse per e-post til giverservice@reddbarna.no med en kort tekst om hva som ble solgt og hvor basaren ble holdt.

*Husk å spørre om godkjenning fra både foreldre og barn dersom det ikke bare er bilde av dine egne barn.

Tusen takk!

Tidligere basarer