HOLD BASAR!

Mange barn holder basar hvert år og vi i Redd Barna er utrolig stolte av samarbeidet med barn over hele Norge. Pengene dere samler inn gjør stor forskjell og hjelper oss å hjelpe barn over hele verden.

Før basaren

Redd Barnas basarpakke

Barn og unge tar ofte selv initiativet til å ha basar til inntekt for Redd Barna. For å gjøre det litt enklere å ha basar har vi laget en basarpakke. Basarpakken inneholder en fin plakat, ABC i innsamling som gir mange forslag til hva som kan gjøres for å samle inn penger, samt ballonger og et informasjonsskriv.

Bestill basarpakken med skjemaet nedenfor og last gjerne ned en basarplakt for printing her med en gang.

Etter basaren

FÅ DIPLOM

Bidraget fra basaren kan settes inn på vår gavekonto 8200 01 03000. Husk å merke gaven med basarbarn. Bruk vårt nummer 2230 ved betaling via VIPPS og husk å merke betalingen med basarbarn. For å motta diplom fra oss sender dere e-post til giverservice@reddbarna.no Oppgi navn på barna som har deltatt på basaren. Vi sender diplom per e-post med mindre man ønsker dette per post. På denne måten sparer vi både kostnader og miljøet.

Har dere tatt bilder fra basaren som dere ønsker at vi publiserer på vår nettside http://www.reddbarna.no/basar, kan dere sende disse per e-post til giverservice@reddbarna.no med en kort tekst om hva som ble solgt og hvor basaren ble holdt. 

*Husk å spørre om godkjenning fra foreldre dersom det ikke bare er bilde av dine egne barn.

Tidligere basarer