Hold basar!

Mange barn holder basar hver eneste år. Noen selger frukt, saft eller vafler, andre snekrer fuglekasser som kan selges, eller selger smykker de har laget. Mulighetene er mange og vi i Redd Barna er utrolig stolte av samarbeidet med barn over hele Norge. Pengene dere samler inn gjør stor forskjell og hjelper oss å hjelpe barn over hele verden.

Redd Barnas basarpakke

Barn og unge tar ofte selv initiativet til å ha basar til inntekt for Redd Barna. For å gjøre det litt enklere å ha basar har vi laget en basarpakke. Basarpakken inneholder en fin plakat, ABC i innsamling som gir mange forslag til hva som kan gjøres for å samle inn penger, samt ballonger og et informasjonsskriv.

Bestill basarpakken med skjemaet nedenfor og last gjerne ned en basarplakt for printing her med en gang.

Donalds oppskrift på limonade

Oppskrift på vaffelrøre

ETTER BASAREN

Allerede holdt basar?

 

Hvis dere har lyst, kan dere sende oss en e-post med et bilde fra basaren, og litt tekst om hva som ble solgt, så legger vi det ut her på våre nettsider.

Pengene fra basaren kan settes inn på konto 8200 01 03000. For at vi skal få sendt diplom til barna som har hatt basar, er det viktig at dere i merknadsfeltet skriver ”Basarbarn” og navnene på barna.

Ved betaling via VIPPS til 2230 er det fint om dere merker betalingen med «basarbarn», og i tillegg sender en e-post til giverservice@reddbarna.no med navn på barna som har holdt basar og adresse så sender vi diplom til barna.

Kontakt oss gjerne på post@reddbarna.no eller på tlf 22 99 09 00.

TIDLIGERE BASARER

Her kan du se noen av de siste basarene og innsamlingene som har blitt gjort