Legesu forteller at hun gjorde det bra i de fleste fagene i 6. klasse. Favorittfaget er engelsk. Men det er ett fag hun synes er litt vanskelig.

– Matematikk er vanskelig. Jeg synes det er morsommere med bokstaver enn tall, men jeg skal jobbe hardt i 7. klasse for å bli bedre i matematikk. Jeg skal begynne å lese allerede i sommerferien, sier Legesu bestemt.

Når vi snakker med klasseforstanderen forteller hun at Legesu er en av de beste elevene i klassen.

– Legesu er veldig pliktoppfyllende i alt hun gjør. Hun sliter litt med matematikken, men jeg vet at hun vil jobbe hardt for å bli bedre. 

Selv om det er skolearbeid som tar mesteparten av Legesus tid, passer hun på at hun også får tid til å være sammen med vennene sine.

– Vi hopper tau, leker gjemsel og spiller volleyball. Det er fint å ha så mange gode venner. Men jeg passer alltid på at jeg får tid til å gjøre leksene før vi leker. Jeg er heldig som har foreldre som støtter meg og vil at jeg skal gå på skolen. Ikke alle har det like bra som meg, og jeg vil ikke skuffe dem, sier Legesu alvorlig. 

Redd Barna er nå i ferd med å bygge nye klasserom på skolen til Legesu, og hun gleder seg til å se hvordan de blir.  Men først skal hun besøke tanten og kusinen som bor i Gondar. Det er ett av årets store høydepunkter.

– Tante har alltid en presang til meg når jeg kommer på besøk. Det er så spennende å se hva jeg får. Jeg lurer på hva jeg får denne gangen, sier legesu med et smil.