Tre ting du kan gjøre for barna i Gaza

Over 2000 uskyldige barn er drept i Gaza. Du er ikke alene om å være sint, lei deg og fortvilet. Nok er nok. Bombingen må stoppe umiddelbart og det må sørges for at hjelpeorganisasjoner kan slippe inn og at gislene slippes fri.

Dette kan du gjøre:

1. Delta i en demonstrasjon

Du kan delta i en demonstrasjon eller andre solidaritetsmarkeringer for å vise din støtte til barna i Gaza. Hvis du er i Oslo, så møt opp på demonstrasjonen Stopp drapene på sivile ved Stortinget lørdag 28.oktober kl 13.

2. Signer opprop om våpenhvile

500 organisasjoner og over 450.000 enkeltpersoner har allerede signert det som kanskje er verdens største og viktigste opprop akkurat nå: Krev våpenhvile nå! Redd Barna har skrevet under, og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme.

3. Gi penger til hjelpearbeidet

Innsamlingsrådet i NRK har bestemt at penger fra TV-aksjonen også skal gå til å hjelpe barn i Gaza og på Vestbredden. Redd Barna vil også undersøke om det er behov for vår hjelp til barn i Israel. Dette vil ikke påvirke hvor mye vi kan bruke i de opprinnelige landene – Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, DR Kongo og Norge.

Pengene kommer fram!

92,4%
7,6%

Av innsamlede midler går 92,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
Les mer om hvordan vi bruker pengene.