• Ved å skrive under på Redd Barnas internasjonale kampanje er du med på å kreve at FNs medlemsland skal sørge for nødvendig dokumentasjonen av overgrepene mot syriske barn. Krenkelsene mot barn i Syria må stoppe og de som utfører overgrepene må holdes ansvarlige!
    Redd Barnas internasjonale kampanje krever at FNs medlemsland skal sørge for nødvendig dokumentasjonen av overgrepene mot syriske barn. Krenkelsene mot barn i Syria må stoppe og de som utfører overgrepene må holdes ansvarlige! FOTO: Redd Barna/Jonathan Hyams

Takk for signaturen for å få overgrepene i Syria dokumentert!

I Redd Barnas internasjonale underskriftskampanje mot overgrepene i Syria ba vi FNs generalsekretær og medlemslandene sikre at overgrepene mot barn i Syria blir dokumentert.

Manal (1) har flyktet fra overgrepene i Syria. Nå bor hun i Za'atari flyktningleir i Jordan.
Foto: Redd Barna/Jonathan Hyams

Tusen takk til alle som har signert Redd Barnas internasjonale underskriftskampanje! De 6487 underskriftene fra Norge er nå slått sammen med signaturer fra resten av verden. Til sammen har mer enn 60 000 personer skrevet under oppropet.

Alle underskriftene er overlevert til FN  16. november 2012. Sammen ber vi da FN og medlemslandene om å sikre at overgrepene mot barn i Syria blir dokumentert.

Tusen takk for din underskrift!

 

 

Synes du flere burde lese dette?